Llibreria a Terrassa | Papereria a Terrassa | Llibreria a Terrassa | Papereria a Terrassa

Benvinguts a la pàgina web de Llibreria Egara a Terrassa

Al seu servei des de 1948

Volem ser la seva papereria de confiança
Vingui i descobreixi els avantatges que li oferim
librería en Terrasa

Som una empresa amb més de 65 anys d'experiència. La LLIBRERIA EGARA va atendre el seu primer client el 28 d'abril de 1948 i des de llavors no ha deixat de fer-ho. Ens hem adaptat als canvis de cada moment, però mai no hem perdut l'atenció personalitzada.

La nostra papereria a Terrassa està dirigida principalment a les oficines i als escolars, amb material de primera qualitat, encara que també ofereix una altres serveis, per exemple: premsa diària, servei d'impremta, fotocopies, fax i enquadernació de tot tipus, sense oblidar els objectes de regal a cada temporada.

libreríias Terrasa

Actualment, la nostra empresa familiar està dirigida per la segona generació de la família i volem continuar donant servei a tots els nostres clients mantenint l'essència de sempre. Ens hem adaptat perfectament als nous temps: mentre que al principi treballàvem sota comanda i lliuràvem personalment els articles a l'oficina del client, avui dia tenim a la seva disposició un dels catàlegs més amplis de material d´oficina i escolar.

Vingui a visitar-nos i descobreixi el nostre ampli catàleg. Si no troba el que estàs busca, demani-ho i l’intentarem ajudar. Per qualsevol dubte posi's en contacte amb nosaltres trucant al tel: 93 788 13 49.